usenmedimyaptimbirvelet 10Melek10 şırdanı gece gömmesi olarak düşündük eşim yerse ben bakamam 🥲🤣 şekerim yok kstmerde çok önerilmiş onada gideceğim ya.gitmeyecektim çok merak ettim😅💕
10Melek10 usenmedimyaptimbirvelet katmere git bir hamile olarak seversin benceee 😍 diyette olmasam suan giderdim haha
usenmedimyaptimbirvelet 10Melek10 adanaya gitmekten vazgeçtik desem 🥹 Alanyayı tercih ettik belki bir dahakine gideriz 😔
[silindi] usenmedimyaptimbirvelet aa ben de post üste çıkınca giriyim de soriyim naapmışlar diye gelmiştim 🥲
Niyesordunbucevabi usenmedimyaptimbirvelet boşver Alanya daha iyi denize girersin daha çok gezecek yer vardır 🤣
usenmedimyaptimbirvelet [silindi] 😅😅😅 evet ya çok içimde kaldı ama çocuğum deniz diye tutturdu gariban iç anadolulum🥲
usenmedimyaptimbirvelet Niyesordunbucevabi ay öyle oldu sabah 5ten beri uyanığım ama ayaklarımız falan pert iyi gezdik yüzdük lakin gel gör ki yemekler 👎🏻 adam akıllı bi şey bulamadık ya
sedanynn usenmedimyaptimbirvelet Kebap- Zeki Usta Kebap Muzlu Süt- Kazım Büfe Tatlı- Zeynep Usta Şırdan- Şırdancı Emin , Şırdancı Kemal