Kızlar hemen eşler arasında gizli birikim olmaz diye sallamayın bana lütfen 😂eşimi seviyorum ama herkes gibi bizimde sorunlarımız oluyor aile faktörü bizim evin içinde çok var ben evlendiğimden beri ufak tefekte olsa kenara attım hep 10 bine yakın eşime verdim biriktirdim diye söyledim o an ihtiyacımız vardı neyse sonra biriktirdiklerimi altın yapmaya başladım kv harbimiz başladı o aralar garantilemek istedim kendimi güvencem olsun diye bu biriktirdiğimden 6-7 gram çocuğumun gelen hediye para ve altınına kattım geriye 15 gram kaldı ve bir miktar para bu arada biz ters düşsek ailesi zırnık koklatmamak için elinden geleni yapar bundan dolayı biriktiriyorum yakın zamanda kv tarafında boşanma aşamasına gelen bir çift vardı kadından mal kaçırma nafaka vermemek için iftiralar falan oldu yan yana olduğumuz için ve her misafir olayında beraber olduğumuz için hepsine şahidim bizzat onlar bu fikirleri veriyordu boşanan kadında kendine var yani şeytana papucunu ters giydiren cinsten o baş edemediyse o durumda benim gibi safoloz biri hiç edemez, ama kocişime karşı kendimi sorumlu hissediyorum bir yandanda dünya hali ne bok yerim başka bir şey yok elimde bu ara biraz sıkışığız yine hallolur ama ne bileyim işte rahat edemedim napardınız siz ?