Perii0 14 aylık oğlum hastaydı, kusması vardı bi de pişik olmuştu az bşy,doktora görününce pişik için krem önermesini de istedik baktı öyle kontrol etti testislerinde su toplanmış dedi. Genel cerrahiye görünün dedi sünnet gerekebilirmiş.
uakbn0_0 Perii0 hidrosel deniyor şu fıtığı yani benim oğlumda var şuan 6 aylık olucak 1 yaşına kadar geçmezse ameliyat demişti dr
Perii0 Perii0 ve çok iyi bir doktor diye önerdikleri için gittik. tahlil falan hiç bir şey istemedi şikkayetleri dinleyip ilaç yazdı önerilerde bulundu o kadar. meyve vermemi de yasakladı
uakbn0_0 Perii0 korkulacak bir şey değildir diye düşünüyorum belkide azdır su belki gerek duymaz bizimkisi çok yok zaten farkediliyor flaşla testislerine baktıgında anlarsın su gözüküyor
hilalllnurrr Benim oğlum oldu hidroselden ameliyat zaten 40dk kısa bir işlem geçti şükür ama biz sünnet yaptırmadık doktor sünnete gerek duymadı
Perii0 hilalllnurrr 40 dk mı 😥 nasıl geçti peki özel hastenede mi yaptınız ? Bana sünnetle birlikte alabilirler dedi
hilalllnurrr Perii0 evet evet sağ testisinde su fıtığı tam geçmemişti kasığın biraz yukarısından 2 cm kadar kesikle işlem yaptı doktor devlet hastanesinde yaptırdık sünnette isterseniz yaparım ama gerek yok dedi bizde iki ameliyatı kaldıramaz belki dedik yaptırmadık sünneti narkoz verdiler işte bizde çok korktuk başta doktor iyi olunca bide sürekli yaptığım bir işlem dedi doktor korkmayın dedi bizde yaptırdık böylelikle
[silindi] Perii0 Büyük ihtimal su fıtığı yani Hidrosel. Oğlum yenidoğanken farkedildi. 2 yaşa kadar kendiliğinden geçiyor ama geçmezse ameliyat demişti. Bizim geçti. Siz yine götürün cerrahiye ne diyecek ona göre hareket edersiniz
Perii0 uakbn0_0 mide bulantısı vardı probiyotik verdi bir süre meyve yemesin dedi oğlumda çok severdi