seyma0661 zeynptgb 5 ay 22 gün ve bitmeyen uyku gerilemeleri huysuzluk sürekli uyanmalar :( mental olarak çöküşlerdeyim
loveboymomy zeynptgb 4 buçuk aydır ben de aynıyım . Tam iyiyim diyorum sonra yine başa dönüyorum. Bebeğim çok zor bı bebek asla susmuyor sürekli bir ağlama. Bugün artık tamamen tukendigimi hissediyorum. Sanırım hepimizin biraz motivasyona ihtiyacı var.
zeynptgb defnes32 ne olck bilmiyrm …yillardr ne tatil ne bir şey yok o kadar monoton ki hayatım sağlıkları yerinde şükür diyrm ama ben bende değilim
zeynptgb defnes32 kıyamam sana bol bol inşirah oku dinle.ne desem havada kalır ama buraya yazmak iyi gelir insana yalnız olmadığını bilmek..
346789 defnes32 biraz daha böyle devam ederse psikoterapi almayı düşünüyorum. Gerçekten çok kötü ne kadar süreceğide belli değil
defnes32 346789 uykusuzlukta çok etkiliyor insanın psikolojisini uykusuz kalmamaya dikkat etsek elimizde değil
346789 defnes32 evet uykusuzluk her şeyi tetikliyor. Allah yardımcımız olsun. Umarım bu ruh halinden hemen çıkarız.