dunnobeck Sütüm azalır mı? Zaten aman aman değil ama şu anda bebeğime yetiyor. Sabah 7-8 gibi en son sağıp işe gidiyorum, 1’e doğru dönüyorum. Bu şekilde yapan var mı? Eğer azalırsa işte de sağma yöntemi bulacağım
kpd dunnobeck 3-4 saatte bir sağmak gerekiyormuş azalmaması için . Eller serbest alın 20 dk bir yerde sağın zaten 1 kereye denk gelir
kubrakntr dunnobeck bebeğiniz kaç aylık bende sadece sağarak veriyorum 3 aylıkken işe başladım 5 saat çalışıyordum geldiğim gibi sağdım sütüm de azalmadı içinizi ferah tutun artık gece de sağım yapmıyorum şu an 10.5 aylık
dunnobeck [silindi] Sonrasında ne yaptınız peki? Bir tane eller serbestim var, sağım çabuk bitsin diye bir tane daha alıp işte sağmayı düşünüyorum, siz denediniz mi hiç?
[silindi] dunnobeck ben denemedim ama kullananlar memnun güzel olur bence. İşe gitmeden hemen önce emzirirsiniz işte bir kere sağarsınız gelince de hemen emzirirsiniz tamam
dunnobeck kubrakntr şu anda 3.5 aylık. İşim çok yoğun değil, günden güne saatleri değişiyor ama 5 saati geçen 1 gün var sadece, onda da öğle arasında sağmayı düşünüyorum. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim 😊