birerkekbirkizannesii uykusuzanne__ pırasa yemegı yaptım domates çorbası yaptım akşama doğru da makarna yaparım yeter ancak yetıstırdım kızımla
AlinaEmreHan1 uykusuzanne__ Valla bugün hazır mantı hiç uğraşacak gücüm yok Yarın da kv çağırdım , zaten döktürür gelince 😁
Eylul301023 uykusuzanne__ yemek yok planım da yok ve uyuyacağım biraz yorgunum midem yanıyor pratik bir şey yaparız eşimle diye düşünüyorum 😂😂😂
50krsvertirreekk uykusuzanne__ sebzeli tavuk haşlama yaptım ben ve oğlum yeriz de eşim böyle yemez ne eklerim yanına bilmiyorum
SistemYavasAmaCalisiyor Sonunda gerçekçi ve abartısız menüler gördüm 🙃 benim akşam menüm henüz yok fikir almaya gelmiştim. İşten eve dönünce olabilecek en pratiğinden ne hazırlanabilirse onu hazırlayacağım.
ZeydsMom uykusuzanne__ ay ne iyi oldu bu postu actiin. Aksama bisey gordum terbiyeli tavuk haslama. Limon un su oluyor bu terbiye dedikleri sey . Nasil bisey tadi guzelmi? Ben limonu severim corbalarda ondan ilgimi cekti. Hic yaptin mii?
50krsvertirreekk ZeydsMom havuç olmasada olur boşver bende göstermelik attım öyle içine 1 tane hatta dur oğlumun tabağının resmini çekmiştim onu atayım 😂
beybitolat uykusuzanne__ körili tavuk ve kremalı makarna kocamanda bi salata jahsha bugün kolay gün ilan ettim