damladll Arkadaşlar bebeğim 2 yaşında çelik pipetli suluk arıyorum. Plastik olanlar bir süre sonra aşınıyor sürekli yere atıyor çünkü eziliyor vs. Önemli olan çevirince düşünce akıtmaması başka bir tercihim yok, kullanıp memnun kaldığınız ürün var mıdır?
1pekmom_ damladll lcw aldım çelik memnunum akıtma yapmıyor pipet kısmıda suana kadar hiç pislenmedi, bazıları hemen yosunlanma gibi yeşillenip değişik renk oluyor bunda be öyle bir problem ne de koku yaşamadım
ruveyda_34 damladll e bebeğin termosuu mavi pembe renkli olanı tavsiye ederim cevremde çoğu kişi onunkullanıyor bende 9 aylık oğluma alıcak şuan ındırımde bı bakınd derim
emooo Yeni sipariş verdim ama gelmedi bakalım güzele benziyor. timelessfashionss Instagram adresinden
ikimelekannesi_ Ogulluana düzenli yıkamama rağmen pipeti çok kötü sıyahlaşıyor ve dibinde siyah bir kirlilik oluyor hadi oğlum küçük yemek kalıntısı falan dedim ama kızım büyük aynısı onda da olunca daha kullanmayı bıraktım iki aylığa onca para verdim boşa gitti
97e damladll ebebek arkdsım aldı bbyplıs cok gzl. Bende byuk kıza aldım ama ml okumamısım:). Ona kcuk geldı 350 ml szın kıza tam olr kcuk bebıs buyunce o kullanır