Beyzakara-42 Merhabalar Sünnet ettirenler anneler tamamen narkoz verip uyutuyorlar mı süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilir misiniz
sibeldogu Beyzakara-42 6 aylıkken yaptırdık biz lokal anestezi ile yaptırdım devlet hastanesi genel hastane ile yapacağınız söylemişti özelde yaptırdık o yüzden
kubra2608 Beyzakara-42 6 aylıkken yaptırdık o bölgeyi uyuşturdular iğne vuruldu yarım saat bekledik uyuştu sünnet oldu 10 dk sürdü.Dönmesi yasak o zorladı bizi hiç durmuyor.Onun haricinde ağrı sızı olmadı
bugraveannesii Oğlum 4 aylıkken özelde yaptırdık sadece sünnet bölgesi uyuşturulmuştu. Bizi içeri almadılar ama özel kliniklerde aile de sünnet anın da yanında olabiliyormuş. Devlet hastanesi de uyuttuğu için tercih etmedik.
sibeldogu Beyzakara-42 Beyzakara-42 şuan oğlum 2 yaşında fiyatını hatırlayamadim 10-15 dklik bir islemdi
bugraveannesii Beyzakara-42 haziran ayında muayene dahil 10 bin tl üroloji doktoruna yaptırmıştık bizimkinde bitikte vardı beklediğimden kat ve kat daha çabuk iyileşti ve ilk gece hiçte zor geçmedi zaten ağrı kesici fitil şurup ve antibiyotik krem veriyorlar zaten
kayramommy Merhaba yaptırdınız mı acaba lokal mi genel mi nasıl yaptırdınız bebeğim 6,5 aylık ben de emin olamıyorum