talhamamy Arkadaşlar öylesine paylaşımlar yapıyordum etkileşim sayısı aylık 44 bine yükseldi para kazanma olayı nasıl oluyor acaba benim mi bişey yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı
suhedaaaaa talhamamy Pinterestten para mı kazanılıyordu? Bende yeni açtım ama hiç etkileşim yok. Nasıl görünürlülüğü arttırabilirim?
Gamzelikiz_34 talhamamy ben de kullanıyorum da ben de paylaşıyorum da bana da öyle yazıyor da orada para mı kazanılıyor ben de daha yeni duyuyorum
talhamamy suhedaaaaa paylaşım yaparak kazanılıyor evet ben paylaşım yapmaya başladım yaklaşık 2 sene oldu sonra bana bir seçenek geldi içerik üretici merkezi diye böyle normal profilden çıkıp yüzdelik oranlar vs değişik bi sayfa oldu yani bende anlamıyorum belki bir anlayan çıkar 😃
suhedaaaaa talhamamy Anladım. Bende hiç bilmiyorum ama estetik fotoğraflar paylaşmak görünürlük kazanmak istiyorum heves geldi bi 😂😂😂
talhamamy suhedaaaaa ya ben isnta face felan hiç birini kullanmıyorum çoğunlukla fikir amaçlı bakıyordum pintereste dediğiniz gibi bi hevesle bi kaç foto attım öyle bişeyler oldu hiç anlamadığım şeyler aslında sjsjsj
suhedaaaaa talhamamy aynı bende kullanmıyorum sosyal medya sadece YouTube ve pinterest pinterest bana daha güzel saçma sapan kitlenin dolaşmadığı bir yer gibi geliyor o yüzden kullanıyorum