Sekerpare_ Kızlar mevduat hesabı açmıştım bir milyon ile. İlk ay 39 bin geldi vade ikinci ay 32 küsür sonra 28 bine düştü bankayı aradım parayı çekeceğim deyince tekrar 32 bin yaptılar ama böyle her ay aramak mı lazım?
simseklivekalpli Sekerpare_ her ay vade oranlari ya da kesinti değişiyor olabilir bilemedim. Başka bankaya taşıyın en iyisi
Leno Sekerpare_ her faiz oranları değişir çünkü, sabit aynı oran olmaz ki. Mesela geçen ay vakıf yüksek vermişti bu ay Akbank
[silindi] Sekerpare_ faiz oranları değişiyor çoğu banka ilk ay hoşgeldin faizi veriyor sonra düşürüyor. Bir süre sonra arasanız da yapmayabilirler. Parayı banka banka gezdirmek daha kazançlı oluyor
duyguluinsan Sekerpare_ merkez bankası politika faiz oranları düşüyor, mevduat faizinin düşmesi de normal, bankalar inisiyatif alarak müşteri bazlı faiz uygulayabilirler. Bir de bankalarda ilk ay hoşgeldin faizi uygulaması var, onunlada ilgili olabilir
mhtpdrmz Sekerpare_ ziraat kullanıyorum genelde yapı kredi 47 faiz oranı verince oraya koydum bir ay sonra hemen geri 40 a düşürdü suan 40. Ama bir sonraki ay eminim 37 lere düşecek. Benim tutarım az arasam da fark etmez ama sizin tutarınız fazla oldugu için kaybetmek istemezler. Vade bitiminin ertesi günü girip bakın %kaç olduguna ona göre arayın telrar yapacak birşey yok aksi halde çekecegımızı söyleyin