momas Kızlar varya hani badem fındık bal falan karıştırıp bi kaşık veriyorlar her gün onu yapan ve fayda gören var mı? İştah açıyor mu kilo aldırıyor mu gerçekten ?
eemmyyy momas ben 4 yaşındaki kızıma yaptım kilo aldırdı gerçekten. İştahında bi artış olmadı ama her zaman nasılsa öyle yiyordu
maygirl momas istahi bilemem cunku zaten istah icin takviye kullaniyorduk ama kilo icin kullanmıştim aldırıyor.ama atom mu aldırdı kullandiğımiz takviyelermi emin değilim tamda aslında
momas cLearQueen yok ya aslında kilosu iyi de ana yüreği işte gücü kuvveti yerinde olsun diye versem mi dedim jcksjakak 12. Ayda kontrole gittik 10600 çıktı
momas eemmyyy zaten iştah arttırcağını çok sanmıyorum ama içindekiler sayesinde kilo aldırabilir evet
cann65 Rabiiul ben yemeklerine karıştırıyorum.Mesela şeftali püresi yapıyorum içine atomu karıştırıp yediriyorum.ben de hiç sade yediremedim ama bu şekilde yiyor
surprizbebe momas ben 9 yaşındaki oğluma yaptım farketti gerçekten kilosu. Ama bebek de olunca unuttuk düzenli veremedik kaldı öyle. Şimdi 10,5 aylık kızıma yapacağım
aayyyssee momas evet kilo aldırıyor çok besleyici birde kuruyemis ceviz vs yemiyosa hepsini bi arada yedirmek için güzel
momas aayyyssee yani yemiyor aslında tam bütün dişleri yok diye vermiyorum ama böyle macun gibi olursa yer inşallah
cann65 Ben de 1 hafta oldu kullanali hem 1 yaşındaki oğluma kullanıyorum hem 6 yaşındaki kızıma. İkisi de gelişim olarak geride inşaallah kilo aldırır ya
cann65 momas ya ben pürelerinin içine koyuyorum. İçine koyulmaya uygun bir öğün değilse mesela çorba gibi o zaman biraz yoğurtla karıştırıp veriyorum.kucuk diye hiç sade vermedim etki eder mi bilmiyorum