mommmyyy_ herkese merhaba 🌸ben 2 gün önce doğum yaptım, ilk doğumum.. önerebilceğiniz süt arttırıcı besinler nelerdir?☺️
aysimacan mommmyyy_ doktorum bana göğüslerini böbrek gibi düşün dedi ne kadar su içersen sütün o kadar artar dedi. Bol bol su iç demişti. Yulafta artırıyor, yumurta aynı şekilde. Nette gördüm incir uyutması artırıyormuş onu da deneyeceğim.
vavv Peki sut çok fazlayken bir gün içinde kesilir derecede azalan oldu mu olduysa eski haline geldi mi getirmek için ne yaptınız aşırı evham sardı beni lütfen yardim
cimcike vavv evet benim oldu hatta bende Hiperlaktasyon vardı. O günden sonra uykuma daha çok dikkat edip takviye kullanmaya başladım eskisi gibi oldu merak etmeyin geri döner bi anda kesilme diye bir şey yokmus zaten
vavv cimcike takviye olarak ne kullanmıştıniz acaba hakikaten üç gün öncesinde taş gibi ağrısından duramiyordum göğsümun umarım nasipleri bol olur evlatlarimiizjn
cimcike vavv amin inşallah. lacmix kullanıyorum ara ara Bestlak da kullandığım oldu. Herkes solgarın takviyesinden de çok memnun. Ben kuru dut suyunun da faydasını gördüm.