zynprvlfsn arasbingl Benim oğlumda 14 aylık, bizde öyleyiz, saatte ⅔ kere emiyor, uyku haram oldu bana, uyanıyor, sızlanıyor, meme arıyor, emzirmesem hep uykusu açılacak, şaşırdım kaldım.
Kbrclskn06 arasbingl 1 yaş ve gece 1 buçukda uyanıp 6 uyudu dün 4 de uyanıp 6 da uyudu bugünde 3 de uyanıp 5 de uyudu 3 gündür ne oluyor anlamıyorum emzirmiyorum da
arasbingl zynprvlfsn gerçekten artık bu sebepten dolayı iyice sinir krizlerine giriyorum ne uyku gece gündüz ne iş sadece meme bagımlısı yani bıraktırmak istiyorum o derece
JanJan_ arasbingl beş aylık olacağız aynıyız ve bugün maksimum 1 sene meme verebilirim dedim kendi kendime siz yine iyi dayanmışsınız..
SenaNur34 Heralde atak diyeceğim ama onun arkasına sığınmak istemiyorum sanırım bebişlerimizin huyu bu 🤭 15 aylık sürekli memede olma isteği gece neredeyse saat başı uyanmalar ve ek gıda istemiyor bir yemeği yarım saatte oyunlarla yediriyorum . Sizde de böyle mi
Kbrclskn06 SenaNur34 ek gıdada bi sorun yok çok şükür ama 3 gündür uyku düzeni bozuldu gece sık sık degilde bi uyandıgında geri uyuması 4 saati buluyor yani
SenaNur34 Kbrclskn06 valla bizimkinin hep uyku sorunu vardı :/ bu arada kendini yerlere atma vurma huyu da var