busradurukilic Annelerim merhaba Sorum Bursa Nilüfer tarafında oturanlara olacak. Biraz birikmiş param bar yatırımlık ev almak istiyorum üniversite tarafından. Mantıklı olur mu? Bir de 1+1 yatırımlık evlerde eşyalı çok uygun fiyata olanlarda var. Neden o kadar uygun dolandırıcı olanlar var mıdır? Yardımcı olur musunuz şehir dışından geleceğiz gelmeden bilgi almak istedim
sibeldogu busradurukilic bursa hakkında birşey diyemem ama bizde Samsun’dan yatırım amaçlı ev aldiik 1 ay olmadı metre karelerini fazla yazan emlakcilar var uygun yazıp fiyatı bide daha ödemesi devam ediyor diyorlar detaylarını mutlaka sorun yoksa bazıları söylemiyor bir de iskan bilgisine dikkat edebilirsiniz
busradurukilic sibeldogu mutlaka dikkat edeceğim teşekkür ederim zaten emlakçı tanıdığımız var yanımızda gelecek sağolsun
ekimroad Evlerin bu denli uygun olması bazen de mimlenmiş olmasından kaynaklıdır. O evlerde, kumar oynatılmış ve basılmış olabilir, ranevu evi olabilir… Bunun gibi olaylar olduğunda evler satılsın diye ucuza ilan veriyorlar.
busradurukilic ekimroad yaaa hiç aklıma gelmemişti ama benim baktığım evler hiç kullanılmamış 0 daireler. Ama iyice bi araştırma yapmak lazım dediğiniz gibi ne olduğu belli olmaz