Tugcesnmz Merhaba kızlar 1 ay önce normal doğum yaptım 1 hafta sonra dikişlerim açılma oldu antibiyotik kullandım tam geçti diyorum hala aciyor oturamıyorum benim gibi olan var mı normal mı hala acıması lütfen önerileriniz var mi
Kahve_keyfi Tugcesnmz canım bende ilaçları kullanmadığım için hep enfeksiyon kapmışım kokulu akıntım var ve 48 günlük olmama rağmen ilişkiye giremedim çok kötü durumdayım bende utandıgım için doktora gidemedim
Emeliss Tugcesnmz doktora görün bence bu kadar acı olması normal değil gibi bende normal doğum yaptım ama hiç sıkıntım olmadı çok geçmiş olsunn verdikleri ilaçlar zaten emzirirkende kullanılıyor
Semrakrhn38 Tugcesnmz canim benimde dikislerim acilmisdi 50 60 gun cok rahat cektim sonra biseyim.kalmadi orayi nemli tutma baticonla
Gzd2016 @Kahve_keyfi bende antibiyotiği kullanmadım hepsini 12 saat arayla düzenli içilmesi gerekiyordu bebekten içemedim arada kaşıntım oluyor enfeksiyon mudur oda
[silindi] Gzd2016 antibiyotiği tabiki içmelisin. Rahimde yara olur sonra . Senin için söylemiyorum ama hanımlar genel olarak bu durumdan utanıyorsunuz. Ama utanılcak bişey değil doktora gidin. Daha kötü sonuçları olabilir. Çok çekersiniz sonra. Benden söylemesi🤔😏
Elifismail Bayanlar olabilir bende 6 ay oluyo normal dogum yaptim 2 ay sonra geçti bnm dikislerim bakiyosun sancın yok sonra bi saplanıyo felan ama korkmayın kolay degil ordan koca bi bebek çıktı ve orayı diktiler
Gzd2016 [silindi] doğum yapalı 23 gün oldu dikişlerim düzeldi çoktanda kaşıntı acaba ondan mı dedim yoksa iyileşince mi kaşıntı oldu bilemedim 40 çıktığında zaten doktor kontrolu var mecbur bakacak 🙈
Deletedmom387 Tugcesnmz benim acı eşiğim yüksek olduğu için çok dikiş acısı çekmedim dışta 5 6 tane içerde yırtılma olduğu için daha fazladır sormadım o heycanla bende kaşırken dikişlerim açıldı doktora da üşendim gitmedim 3 ay yarık gibi durdu intihap aktı şuan kapandı ilaç felan kullanmadım hiç ama doktora görünmende fayda var bu kadar uzun süre acıması normal değil
Seydaktepe Tugcesnmz Madecasol sürebilirsin sabah akşam. Doku yenileyicidir. Kuru tutmaya çalış fön makinesi tut her tuvaletten sonra.