delikizceniz Kimisi olmalı, kimisi olmamalı diyor . Kafalar karıştı.. Bir de cerrah mı yoksa üroloji doktoru mu yapmalı diye bir ikilem varki sormayın. Sizin fikirleriniz neler
simseklivekalpli delikizceniz 48 günlük yaptırdım. Daha erken ikna edebilsem eşimi daha erken yaptırırdım. Doktor seçimi için bişey diyemicem
denimomy delikizceniz çocuk cerrahı görmeli diye üstüne basa basa söylemişti doktorumuz ve bizim doktorumuz ilk 3 ay önermedi
_alininannesi delikizceniz 35 günlüktü oğlum yani 40 çıkmadan cerrah sünnet etti. Hiçbir sorun , sıkıntı yaşamadık. Hareketlenince çok daha zor oluyor. Sünnetten sonra ilk idrar zor oluyor ama sonrası aşırı rahat bir süreç. Lohusa halimle ameliyathaneye verirken azıcık zorlandım ama en fazla 45 dakika sürmüştür.
Lolik delikizceniz 8 günlüktü sünnet olduğunda. Lokal anesteziyle dikişli sünnet ettirdik. Cerrah yaptı
simseklivekalpli delikizceniz klipsli oldu sünnet. Bakiminda bişey yoktu zaten, hızlı toparladı. Dikişli sünnette morarma,sisme, kanama vs oluyormuş sanırım biz öyle şeyler yaşamadık
esoyiigit 42 günlüktü yaptırdım iyi ki de olmuş ne o bişey anladı ne biz 4 5 güne iyi oldu 11 buçuk tl ye yaptırdık
_alininannesi agustosbocegim devlette yapan illa ki vardır da biz çocuk cerrahına yaptırdık yenidoğan olduğu için. Klasik dikişli sünnetti şimdi bir de lazerli sünnet çıkmış sanırım onu hiç önermedi doktorumuz.