Smilebaby_ Hanımlar iyi geceler bugün oğlumun karnınının biraz daha üstüne kahve döküldü çok çok az döküldü ama yayılmıştı merhm verdi acil doktoru onları kullanıyorum ama daha hızlı ne iyileştirir başına gelem var mı acaba
Truelivingg Smilebaby_ Ne zaman geçeceği konusunda bir fikrim yok ama fotoğrafı görünce kendi çocuğum gibi içim acıdı rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun canımm çok üzüldüm kuzucuk adına çok çokkkk geçmiş olsun kardeşim…
Merveeemeeliss Smilebaby_ yanık ünitesi olan bi hastaneye gitse daha iyi olabilir aslında nerde ikamet ediyorsunuz
Smilebaby_ Feyzosumunannesi çok teşekkür ederim doktor acil doktoruydu ve gözüm hiç turmadı başından savdı sanki
Ahlelele_Ahlelass Smilebaby_ Smilebaby_ oyy kurban olurum ya nasıl yanmış öyle kıyamam ya Allah şifa versin inşallah 🥺 fotoğraf görünüyor canım
Smilebaby_ LadyGaddar öyle mi dersiniz ki bilemedim bende doktordan hastaneden korkuyor daha fazla korkutmak da istemiyorum
LadyGaddar Smilebaby_ korkar normal ama mecbur goturmelisin cok yanmış ağrısı var mi Rabbım acil şifalar versin,acil doktoru yanık servisine yonlendirmedi mi
BongomyaPrensi Ayy kıyamam ya nasıl yanmış ben yazınızda küçük kizariklik sandım 🥺 Bence başka doktora da gösterin
Smilebaby_ BongomyaPrensi BongomyaPrensi bir kaç kili öyle dedi başıma ilk defa geldi bende ne yapsam bilemedim
Merveeemeeliss Smilebaby_ anladım çok geçmiş olsun istanbulda olsaydınız öneride bulunabilirdim ama izmir bilmiyorum hemencik atlatır inşallah
ymc516_ Hava cıva krem doğal yapılıyor buyukleriniz bilir birde kantaron yağı iyi gelir hava civayi kullandiginizda iz falan hiç bişey kalmıyor geçmiş olsun
ymc516_ Smilebaby_ hava cıva diye bir krem yapıyorlar doğal o yanıklara çok iyi geliyor belki aktarlada bulabilirsiniz genelde eski büyüklerimiz evlerde yaparlardı bu kremi