Kızlar selam oğlum 2 sene anaokuluma gitti. Bir kez bile ağlamadı. Yakın olduğu için ben götürdüm ben geri eve getirdim. Çok sevdi hiç sorun yaşamadık. Şimdi birinci sınıfa başlıyor uzak olduğu için servise verdim. Yakınımızdaki okullar iyi olmadığı için vermek istemedim. Herneyse bu hafta 3 gün uyum haftası vardı bugun son günüydü gittik 2 gündür ağlamayan oğlum bugun sınıftaki diğer çocukları görüp etkilenip ağlamaya başladı neyse hallettik bir şekilde 1 buçuk saat kaldı biz bekledik bahçede. Sorun olmadı. Şimdi endişeliyim sorunda şu ki pazartesi servis ile gitmeye başlayacak nasıl olcak diye düşünüp duruyorum. Servis ablamız ile konuştum genç tatlı bir bayan baya uzun süredir bu işi yapıyormuş beni biraz rahatlattı ben okulun bahçesine kadar götürürüm aklın kalmasın falan dedi ama şöyle bir sorun varki öğretmenimizin asla sevmedim diğer öğretmenler bahçede çocuklara yer belirlemiş çocuklar yerini biliyor bizimki hiç öyle birşey yağmadı koca okulda çocuklar kendi sınıfımı nasıl bulacak. Bugünde konuştum dedimki hocam siz yardımcı olursunuz dimi servis konusunda dedim hatta 5.6 veli birden söyledik kendiniz getirin çocuğu 1 hafta dedi okul kalabalık kaybolur dedi. İyice endişe ettim sizce bu süreç kolay geçermi yaşayan varmı bu durumu