Gamzelikiz_34 Sizce kızlar hangisi daha çok güzel ve seviyor musunuz beni sorması ben hamsiyi çok seviyorum hiç vazgeçmem eti de fazla yemeyi sevmiyorum çünkü bizim evde her zaman et yeniliyor eşim sağ olsun😅🤣🥰
Deletedmom2987 Gamzelikiz_34 hamsi palamut mezgit en sevdiğim balıklar et de severim ama balık daha baskın 😄
Mmeelliikkeee Gamzelikiz_34 ikisinin de yeri ayrı , balık sadece ızgara çipura severim … ette ızgara severim ama ben karbonhidrat bağımlısıyım 🥹 kızım kavurma ile yaşıyor dolaptan alıp kavanozdan döküyor gerek yok ben soğukta yerim diyor .
50krsvertirreekk Gamzelikiz_34 aaa ailecek balığa bayılırız sırf balık için haftasonları balık mezatına gider taze taze deniz balığı alırız ayrıca ete de çok düşkün bi aileyiz etsiz de yemek yemeyiz 😂
Niyesordunbucevabi Gamzelikiz_34 Evimiz de sebze fazla tüketilmiyor ne yazik ki eşim etobur 🫠 Bende her ikisini de çok severim kışın hafta da bi mutlaka balık yaparız çocuklarda çok seviyor bizim 🙂
Mmeelliikkeee Gamzelikiz_34 balıkta sever ama ben sevmediğim için kokusunu evde haftada bir kışın fırında pişer :) bizim ki de koku konusunda aşırı hassas soğan sarımsak yemez 🤦🏻♀️
Rez Gamzelikiz_34 ikisine de bayılırım. Ama eşime her hafta balık aldırmak eziyet hep bahane buluyor kendisi kırmızı etçi sade kavurma yap ver her gün sesini çıkarmaz, o da beni bayıyor :)))
mamacitaa_ Gamzelikiz_34 balık olarak sadece levrek ve cupra severim kısın pazar günleri balık yenir bizde öf miiis 🫠🫠 ette yaparım hep, et- tavuk.😁 ama ben tavuk göğsünü çok severim bir de mangal. et olarak yalnızca kusbasi sorun şu ki kızlar yemiyor et filan o çok zor işte
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gamzelikiz_34 Et pek sevmem olsa da olur olmasa da ama balık ince çizgimdir yanina da limonlu roka bitti gitti 😂
Gamzelikiz_34 MiracAlpinveUmutunAnnesi dereotlu falan of çok güzel diyeti bozacağınız bana ekmeği koyacaksın limonata sıkacaksın🥰😅😅🤣
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Gamzelikiz_34 Ayırım yapamıycam,eşim belki balığı seçebilir. Levrek seviyorum, yılan balığını da. Evlendikten sonra daha çok balık tüketmeye ve sevmeye başladım,çünkü eşim tam bir balıkçı :))
Gamzelikiz_34 Mmeelliikkeee vallahi benimkisi hep kokuyor diyor ben de tamam yeme diyorum hiç ısrar etmem tabi istediği yemeği de yapıyorum😅🥰