Sonsuz18 Kızlar elimde iki tane çeyrek var onlarla günlük takmalık 14 yada 22 ayar ince bir kolye arıyorum Hani isimlerin baş harfi yazılı olur Yonca deseni ya da farklı Ama Karar veremedim görsel atabilir misiniz kuyumcu ya da göstermek istiyorum gidince
edalliyy Sonsuz18 bir kuyumcu olarak söylemek istiyorum hiç gerek yok öyle şeylere böyle daha değerli ama illaki yapmak istiyorsan ince gurmet kolyeler var hem modası geçmiyor hemde değeri düşmüyor diğer kolyelere göre
cilekli_soda Sonsuz18 isterseniz yakınlarda kuyumculara sorun modeller vardır illa instagramdanda bakabilirsiniz ben bir ara takip ediyordum nowembery jewellery diye özel tasarım yapıyorlar
Sonsuz18 forumgurmesi hevesim vardı yani 22 ayar alırsam çok da bir zarar edeceğimi düşünmüyorum 3 gramı geçkin bir kolye geliyor zaten satmak için almıyorum uzun ömürlü kullanacağım
Sonsuz18 suheyla92 benim var düz kolyem Halep zinciri derler ama çok ağır günlük ufak arıyorum aslında
allahkahretmesin2 Sonsuz18 düşündüğünüzden çok daha fazla zarar ediyor çelik kolye fiyatına alıyorlar bu arada
Sonsuz18 edalliyy o tarz istemiyorum işte daha anlamlı olsun Halep zincirim var zaten öyle kolye ucu kullanmadan taktığım Evet satınca değeri düşüyor Ama ben hemen satmayacağım yani 4-5 sene takarsam illaki değeri artacak