suheyla92 Ayse_asel annemler gecen vestelinkini almis niye bunu aldiniz vs vs dedim ama asiri iyi cikti. Yatak odalariyla hol arasi 2 3 cm yukselti var ordan bile çıkabiliyor ve performansi cok guzeldi.
nilazra123 Ayse_asel Philips HomeRun vacuum and mop robot Aqua 7000 serisini kullanıyorum çok memnunum. Araştırarak aldım öneririm
Ayse_asel suheyla92 doğrudur cnm ama vestel düşünmüyoruz roborock yada xiaomi düşünüyoruz teşekkür ederim yine de tavsiyen için 😊
busraufukilbilge Ayse_asel roborock alin derim , xiaomiden kaliteli . Modeli isteklerinize uygun olani secersiniz , 5 yildir evimde roborock var
cilekli_soda Ayse_asel bütçeniz iyiyse kadir ezildi icotech önermişti komşum dreame s10 kullandı memnundu
mirgulak Ayse_asel kayınvalidem 1 aydır kullanıyor bence çok güzel tertemiz yapıyor günlük sadece 1 defa süpürüyor baya etkısı var evın tozuna silmesı de güzel
cilekli_soda @“Ayse_asel”#p36951932açıkcası bende bilmiyorum bende alacağım ama eşim yanar patlar diye korkuyor bende philips 9000 e bakıyorum ona yakınım ama aklımdada robot yatıyor bilemiyorum
Ayse_asel [silindi] halılara ıslaklik veriyor mu bir de engel seviyesi nedir mesela kaç cm e kadar gecebiliyor
[silindi] Ayse_asel islaklik asla vermiyor yerleri guzel siliyor yuksek halilarimin ustune cikabiliyor
Ayse_asel mirgulak halılara ıslaklik veriyor mu birde engel seviyesi kaç cm biliyor musunuz mesela çoğunda 2 cm yazıyor bizim esikler 3 cm takılır mı acaba ona
busraufukilbilge Ayse_asel ben q8 kyllaniyirum suan ama esikten atlama yok , bizde degistircez dha ozellikli olana gecis yocak esim ama hic bakmadim dha Yeni bebisim oldu ilgilenemedim oek