gulmelekk Medstar yıldız da bir doktora gidiyorum ama soru işaretlerim var .Bebeğim daha 25 günlük.Stres yaptırmıcak sakin doğaldan yana bir doktor önerisi var mı , yeni taşındım çok hakim değilim buralara
melindababy gulmelekk Alp Tunç çok öneriliyor ben hiç gitmedim uzağım diye bi bakabilirsiniz ❤️ Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏
aslanikooo gulmelekk opera yaşam hastanesinde Kerem yıldız var Medstar hastanesinden geçti doğumdan beri ona gidiyoruz çok memnunum
Mavigokyuzu gulmelekk medstar topçular damla kaçmaz var tavsiye ederim. Sadece fiziki degil aynı zamanda gelişimsel tum kontrolleri de yapar( sosyal iletisimsel bedensel) yönlendirmeleri de çok iyi
ebr20 Mavigokyuzu Merhaba Damla Hanımı biraz anlatır mısınız kontrolde nasıl davranır sorulara cevapları bebeklere ilgisi kilo boy hariç bebeklerin gelişimsel yapması gereken davranışlarını takip eder mi
Mavigokyuzu ebr20 şöyle söyleyeyim kartları var konuşması için kartları soruyordu oğluma, 3 yaş kontrolünde resim çizdirmişti oğluma zıplatmıştı, küçük yapboz yaptırmıştı, çocuk kitapları önermişti