EymenkartalEnderasaf Nurdan03 900 gr mı 169 tl 😲 eğer öyleyse çok pahalı ben burda markette alıyorum 110tl ye
EymenkartalEnderasaf Efe34 aaa iyi o zmn ben 900gr sandım tadı nasıl oluyor ben bazen 900gr aldğm zamn tadı pek iyi olmuyor yaa , tarihleri yakın tarih mi peki netten aldığınız zamn
Dnzdnz Ben eczaneden 900 gram 90 TL ye alıyorum Ankara’da ama 1 numara belki 2numarası biraz daha pahalıdır ama yinede 169 baya pahalı
EymenkartalEnderasaf Efe34 4 ayda az ya tadı iyi olmuyor benim oğlan pek iştahlı yemiyo öyle olunca gerçekten de tadı değişik oluyo o yüzden o fiyata veriyorlar uyguna veriyorlar tarihi az kalmış diye
Efe34 EymenkartalEnderasaf alakası yok bi hafta kala urun bile versen sorun olmuyor bizzat arastirdim bunu
Efe34 EymenkartalEnderasaf bi hafta kala da vrrin demiyorum ama 4 aya da az dediginiz icin oyle bi ornek verdim verseniz de sorun olmuyor ama insanin ici rahat etsin die en az bi ay gerekiyor ki siz 4 aya az diyorsinz siz blirsiniz😊 bn eczaneden aldigim.zamanda 4 maksimum 5 ay oluyordu
[silindi] Bebecruz https://www.bebecruz.com/cok-renkli-bebelac-diger-26-beslenme_14336369 75₺ Fiyatı linke bakıp alabilirsiniz bebecruzdan satıyorum