ismimneolsunla Merhabalar oğlum 3 bucuk Aralık‘ta 4 yaşına girecek Yuvam İstanbul’a kayıt ettirdim daha henüz bir onay falan çıkmadı ama orada nasıl oluyor öyle uykusu falan yapılıyor mu cünkü benimki hala öğlen uyuyor
Adababy ismimneolsunla evet oğlunuz 3 yaş grubunda olacak ve 3 yaşlara öğle yemeğinden sonra öğle uykusuna geçiş yaptırıyolar kampetlerde yataklarını hazırlayıp yatırıyolar kendi kendilerine uykuya geçiyolar. benim kızım sallanmadan asla uyumazdı öğretmedi dalana kadar yanında yattı saçlarıyla oynayıp uyuturdu
neslhnalbyrk ismimneolsunla benim oğlumda kasımda 4 olacak, 4-5 yaş sınıfına mı alırlar 3-4 mü bilmiyorum. Öğlen erken uyanırsa uyuyor ama genelde uyumak istemiyor bununla ilgili bilgi almadım size hangi yaş grubu sınıfında olacagı söylendi mi
ismimneolsunla Adababy Ya ne guzel ilgilenmişler umarım benımkıylede ilgilenirler sallanmayı aramaz ama tek basına uykuya geçemiyor
Sema345 Merhaba çalışıyor musunuz benim kızım da Aralık 2021 doğumlu çalışmadığım için başvuru yapmadım alırlar miydi acaba
ismimneolsunla neslhnalbyrk Hayır malesef bende öğrenmedim benımkıde aynı erken kalkaarsa uyur okula gidiceği icinde erken kalkıcak insallah uykusu problem olmaz. Birde yemekleri kendisi yiyor mu orda kendileri yicek sanırım değilmi