mom97X Kızlar kirli sepeti alacağım ama bu ikisi arasında karar veremedim, sizce hangisi daha kullanışlı ???
suhedaaaaa mom97X Benimki üsttekinden sadece kapağı farklı. 4 yıldır kullanıyorum bir şey olmadı henüz
forumgurmesi İkiside aynı sonuçta kullanış olarak. Ama kirli sepeti olarak tavsiye etmem bunu tabanları çabuk çıkıyor. Ben oyuncak sepeti olarak kullanıyorum. Kirliye hiç olmaz.
suhedaaaaa mom97X Bende 2 tane var. Birine kıyafet birine havluları atıyoruz. Gayet memnunum. Ama kalite ile de alakalı olabilir. Trendyol yorumları nasıl. ½ yıldız verenlere bakarım ben genelde ne demişler diye.
Eylul301023 mom97X 4 senedir kullanıyorum 2 senedir yamuk yumuk sinir etti beni güzel duruyor diye atmaya kıyamadım en son balkondaydi yağmurda ıslandı kurtlandi fırlattım attım 😂😂
aylaa26 mom97X ya zaten bi eşyayı 50 yıl kullanacak halimiz yok beğendiyseniz içinizde kalmasın alın en fazla bir kaç sene kullanıp atarsınız yani ben 3 senedir kullanıyorım hiçte bir sorun yaşamadım
Eylul301023 mom97X bilmiyorum ya çok iğrenç bir şey zaten içine camasir konunca içindeki beyaz hop fırlatıyor kendini ille az koyucaksin