gull00 Kızlar acil bilen varsa cevap verin oğlumu mahalle kedisi tırmaladı marketteydi kasiyer direkt kolonya döktü oğlum 4 yaş 8 aylık hemşireyi aradım kedi sağlıklımıydı diye sordu sağlıklı gibi görünüyordu bilemiyorum ne yapmam lazım
julliyettanne gull00 hastaneye goturun benımkıde ole olmustu ben evde kolonyo falan surdum bıraz mırobu olduruyor
canmanayvesuyu gull00 hastaneye götürün aşı olsun bence dde şakası yok. Kediden kuduz ihtimali çok düşük olduğu için üstüne düşülmese de bildirilen vakalar var riske atmaya değmez
gull00 50krsvertirreekk Şuanda böyle köydeyim birkaç yerle görüştüm deri görünümü bozulmadıysa kanamadıysa sıkıntı yok dediler ne yapacağımı bilmiyorum
Hry-ayhn26 Hastaneye gidip aşı olmanız gerekiyor kedinin sağlıklı gibi görünmesi önemli değil sokak kedisi oldu için aşı vb olamdindan enfeksiyon kuduz vb ye sebeb olabiliyor
50krsvertirreekk gull00 öncelikle geçmiş olsun fakat bu gibi durumlarda belirti hemen vermese de aşıları olmayan hayvanlar olduğundan aşı olunması öneriliyor ve gerekiyor bence daha fazla vakit kaybetmeden sizi götürebilecek birisi varsa rica edin çocuk aşı olsun ya da ambulans isteyin bi şekilde aşıyı yaptırın
Hry-ayhn26 gull00 nereyle gorustunuz bilmiyorum ama sokak kedisi oldu için demiştim ben çünkü birden belli olmuyor
Esoz1110 gull00 Geçmiş olsun ben sırf bu yüzden kızıma evet cok tatlı ama uzaktan bak diyorum eşimide tırmaladı birden kedi o yüzden insan birden panik de oluyor Allahtan cok da derin olmamış
gull00 Esoz1110 bende yaklaşma diyorum sürekli ama dinlemiyor tam bir hayvan meraklısı alerjim olmasa sahiplenecektim oda olmuyor şuan temizliyorum sürekli dezenfekte ediyorum ama korkuyorum da
elif5507 gull00 kediden kuduz kapılma ihtimali çok çok düşüktür kanamalı bi yara da değil gördüğüm kadarıyla çok çok düşük bi ihtimal kuduz vs kapmasi ama içiniz rahat değilse bi gidin hastaneye gerek görülürse yapılır aşı zaten sonuçta geri dönüşü de olmayan bi hastalık Allah korusun ihmale gelmez
ozlemozkan gull00 gidebilirsiniz bir hastaneye gidin çok derin büyük bir yara gibi durmuyor ama ne olur ne olmaz, kuduz olabilir hatta milyonda bir görülen hastalık ama eşimin başına gelmişti kedi tırmığı hastalığı diye birşey de var