Deletedmom2987 buyrunuz efendim H&M şaşırmış şalvarın adı balon paça pantolon olmuş fiyatını söylemiyorum zaten 🤣🤣🤣
simseklivekalpli Deletedmom2987 tulermis kazak görmüştüm Stradivarius ta bir iki sene önce. Kaynanama dedim ki biz olsak utanır giymeyiz millet satıyor 😁
Mariposa Deletedmom2987 bunlar bi derece de, yirtik pirtik pejmurde ust ve alt giyimlere cok tilt oluyorum , sanki senelerdir kullanilmis eskimis yirtilmis yipranmis , kim neden alıyor bilmiyorum
simseklivekalpli Deletedmom2987 o kadara denk gelemedim 😁 bir de kaynimin oglan boyalı kot pantolon almis, moda bu diyordu 😂😂
[silindi] Mariposa geçen sene miydi kirlenmiş yırtılmış görünümlü ayakkabı meşhur olmuştu ve baya pahalıya satılıyodu. Zenginler ayakkabıları kirletemeyince onu da parayla alıyorlarsa 😅
Mariposa Deletedmom2987 gtunu basini usutecek hic de korkmuyolar evde yalin ayak gezsem sistit oluyorum 😁
Mariposa [silindi] 😁 zenginlerin rafine zevkleri beni benden aliyor knk . Topuklu crocs gormustum bi yerde gozlerim kanamisti mkdiud
Meri-Mel Deletedmom2987 Ney 200 mu ay ne güzel burada 400-500 bunlar vay hırsızlar dünya para alıyorlar 😃 Cagnim ben hemen kumaşı alıp anama diktiriyorum daha uyguna geliyor
Pirasalipuding Deletedmom2987 zaten anlamıyorum bazı siteleri saçma sapan kıyafetleri milyonlarca liraya satıyorlar bazı zengin kesimde moda diye gidip o parayı veriyo 😂
Deletedmom2987 Pirasalipuding instagramda sürekli karşıma çıkan bi tane salak var louis vuittondandı sanırım milyon tlye gitmiş yengeç şekilinde çanta almış skfskskdks yaniiii nedeeenn 🤣