Mnli busetoo banyoda tezgah var onun üzerinde tutuyorum oğlum bebekken yemişti kızım da suyuna atmış sulu köfte gibi yapmıştı 😂
allahkahretmesin2 busetoo 26 aylık oğlum şu an ve 21 aylıkken sahiplenmiştik kediyi kapalı balkona koyuyoruz mama suyu ama ilk geldiğinde mamayı yemek istemişti gözümüzden kaçıp ağzına attı bi tane sonra tükürdü o günden sonra bir daha da ellemedi
gizematadeniz busetoo valla bi cozumu yok. 1 yil oldu. Agzindan kac kere mama cikarttim cocugun bilmiyorum. Afiyet olsun diyorum artik 😂😂
aysme Bende mamadan değil ama tüyden cok zorlanıyorum yürüse bile aşırı tüy dökülüyor tarıyorum matlarını veriyorum cins olarakta uzun tüylü olduğu için bebeğim 9 aylık yavastan emekleme moduna geçti
yavruaslanlar busetoo helal olsun nasıl bakıyorsunuz kayınvalimin evine girmiş her yer tüy delirdim temizlerken rulola yıka ay vallahi nasıl yapıyorsunuz tüy meselesini🤦♀️
busetoo yavruaslanlar yavruaslanlar valla bacım yeni gördüm takmıyorum ben tüyleri bizmde saçımız tüyümüz dökülüyor bebeğim gidiyor kediyi falan ısırıyor artık o kadar saldım fjjcncnfnfn