sarperveannesi bakkalemzigi benim oğlum hamağa o kadar alıştı ki yatağında uyumuyor hamağı bıraktırmaya çalışıyorum tehlikeli çünkü.
bossmomm bakkalemzigi 9 ay ve sonrası artık hamak için biraz büyüyor sanki ve analdığı için alışabilirde. Yinede siz bilirsiniz 🌼
Pamukhanim_ bakkalemzigi 11 aylık hamaktan başka yerde uyumuyor çok zorlanıyorum kolay uyuyor ama sürekli orada uyut yatağına al zor oluyor
oykununanneesi bakkalemzigi 1 yaşına girecek doğduğundan beri orada dalıyor sonra yatağına koyuyorum ama bana soracak olursan kesinlikle alıştırma zaten 9 aylık olmuş artık tutunup kalkmaya başlayacak çok tehlikeli olmaya başladı bizim için
Tazeanne0134 bakkalemzigi benim kizim 13 aylık olasiya kadar nereye gidersem götürdüm çünkü cok hareketli değildi sonra hareketlenince bıraktık
kubyackck bakkalemzigi ilk başlar hamakta uyutuyordum başka yerde uyumak istemiyordu yavaş yavaş biraktirdim şimdi kendi park yatağında uyuyor hamakta yatınca sürekli hamak istiyor gittiğimiz yerde kısa uyuyup kalkıyordu