132420 ZLYNDA kızlar bu hap nasil kullanılıyor içinde yeşil renkte var kullanirken hastalandim da anliyamadim ona olacağına dahil
zarifhanim 132420 ara vermeden 28 gün boyunca her kutu bittiğinde aralıksız yeni kutuya başlayarak kullanılıyor. Yeşil haplar plasebo oluyor günleri karıştırmamanız ve ilacı devamlı kullanmanız için. Yani regl iken de bırakmayın hapı.
aysebb 132420 Ara vermeden kullanın. Adet veya lekelenmeniz olabilir hapı kesmeyin düzenli kullanıma devam edin
ikicocukannesi123 132420 merhaba hapa başladınız mı acaba bende başlayacağım ama yan etkisinden korkuyorum
132420 alpaslanmom_ bende kullandm ama öyle değil doktorum.ilac bitene kadar kullan sonra 1 hafta ara ver o zaman hastalancan hastalığın bitince yine basla dedi öyle yapıyordum bir sıkıntı yoktu
alpaslanmom_ 132420 hayır yanlış bilgilendirme bu yasmin yada yazz değil emziren annelerin kullandığı ilaç o yüzden koruyuculuğu az ara verilmiyor
zehranur57 Ben de kullanıyorum o ilacı ara vermeden devam ediyor hap bitiyor bitti yani tekrar başlıyorsun koruculuğu çok düşük östrojen hormonu içermediği için kullanıyoruz zaten süte geçmiyor doktorum öyle söylemişti