Esma_19 Bebeğim henüz 1 aylık son 2 3 gündür inanılmaz irkiliyor ve ağzından köpük çıkarıyor ve son 24 saattir uyumuyor ne yapacağımı bilmiyorum tam daldı derken hemen sıçrayıp içini çekerek uyanıyor resmen uykusu onunla savaşıyor ama yavrum uyuyamıyor
Seda5431 Esma_19 benim bebeğim de o zamanlar çok irkiliyordu uyanıyordu canım 3 aylığa kadar sürdü köpük çıkarıyor derken tükmüğüyle baloncuk mu yapıyor yoksa bildiğimiz köpük mü çıkıyor
[silindi] Esma_19 belki bir yeri ağrıyodur. Eğer huysuzsa bir ilaç verip takip edin huysuzluğu geçiyorsa ağrısı vardır demek.
Hunilianne Esma_19 kollarını hafifçe kundak gibi sar. Beyaz gürültü aç. Kolunun üzerine Bebeğin karnının üstüne Doğru yüzüstü yatir. Emiyorsa emzik ver. Hafif hafif salınımlarla uyur inşallah. İrkilmesi refleksten. Kundaklarsan kendini uyandiramaz
Seda5431 Esma_19 tükmüğüyse birşey olmaz canım bol bol oku kuzunu yanına kuran koy ama için rahat etmezse götür bi doktora canım
Seda5431 Esma_19 bi ağrısı felan vardır muhakkak canım calpol varsa verebilirsin ben uyuyamadığında veriyordum arada
Huzurkokulum Esma_19 csnim burdn fikir alicana bi doktora gotur allah korusun her irkilme normal bi irkilme olmaya bilir bide kopuk cikartiyo diyosun bi doktora gotur soyle bu olanlari