Helene18 Kızlar 38 günlük bebeğimin gözleri gün ışığında böyle 🥰 büyük ihtimal kahverengi olacak ilerde ama insan bir umut istiyor ki böyle kalsın… bu şekilde olup değişmeyen var mı acaba ☺️ önemli olan sağlık tabiiii işin eğlencesi bu
rem_03 Helene18 bebeginiz gözleri degıstımı acaba benım kızım da 4 aylık bu renk gözleri yarı kışı kahverengi diyor çoğunluk yeşil diyor ama güneş te tam yeşil evde kahve tonlarında bende çok anlayamadım aslında
katara Helene18 Allah sağlık versin değişiyor. Renkli gözler daha net belli oluyor renkli olwcağı bu kahve olacak gibi
Helene18 MutluPrensesAnnesi Evet bende çevremde hep duyuyorum değişiyor diye , bizimki mavi değil zatende en azından bu renk kalır mı acaba diye merak ettim ☺️
Helene18 minikem Yaaa dönmese keşke ☺️ neyse sağlıkkk olsunnn artıkkk Yok hayır değiliiiimmm neden sordunuz ☺️
Helene18 rem_03 sizinki 4 aylıkmış belki değişmezz , bizimki büyük ihtimal değişecek sanki günden güne koyulaşıyor ☺️ sağlık olsunda artıkkk
katara rem_03 sizinki çok açık yeşil gibiyse renkli kalır renkli gözler buğulu da olsa hemen belli ediyor kendini.