Seda5431 Bebeğimin ateşi 37.5 hiç böyle olmamıştı ne yapayım elim ayağıma dolaştı çok korkuyorum ateşten 🤦♀️😢
Deletedmom115 Seda5431 37.5 ateş sayılmaz. Üstünü inceltin artarsa duş aldırın. 38 üzeri olursa calpol vs verin geçmiş olsun.
Seda5431 Deletedmom115 ne bileyim hiç böyle olmayınca korktum en son ateşlendiğinde annem yanımdaydı şimdi değil tek başıma olunca birşey yapamam diye korkuyorum inşallah çıkmaz daha fazla çıkarsa veririm sağol canım
Seda5431 Deletedmom115 en son 6 aylıktı memlekete gittim galiba hava değişiminden ateşi çıkmıştı 40 dcyi bulmuştu hastaneye gitmiştik ama ben ağlamaktan birşey yapamadım tabi annem müdehale etmişti şimdi 9.5 aylık hiç olmamıştı birdaha
Zeynep383 Ateşi yok sayılır korkulacak bişey yok kol ve bacaklarına ılık suyla ıslattığın bezleri koy yaklaşık 10 dk sora falan düşecektir aynı zamanda yarım fitil veya calpol da verebilirsin
Matmazellllll Seda5431 umarım herşey normale donmustur. Benim doktorum 4 saatte bir çay kaşığı verebilirsin dedi. Kontrolde danışın doktorunuza bu konuyu en azından aklınızda olur tekrar böyle bir durumla karşılaşırsanız. Geçmiş olsun.
Deletedmom115 Seda5431 Ateş olabilir bu çok normal. Sakin olmak lazım. Evde yapabildiğini yaptıktan sonra düşmezse doktora gidersin. Şuan endişe edeceğin bir şey yok gece sık sık takip etmen yeterli.
Seda5431 Hatice19 ben onu grip için duymuştum canım ateşi ilk defa duydum 🤷♀️ Denerim ama inşallah birdaha olmaz ama