byzaozr Kızlarrr oğlum 5 aylık doktorumuz tadımlara başlayabilirsiniz dedi ama ağzına ne versem tükürüyor ağzını ekşitiyor ne yapmam gerek ben hazır olmadığını anladım sizde durumlar nedir
nillouq byzaozr siz yanında birşeyler yerken oda istiyor mu yemek için elini uzatıyor mu yemeğe tepki veriyorsa hazır diye okumuştum bide oğlum 5 aylıkken tadımlara başladık sebzeleri hiç sevmedi dediğiniz gibi yaptı yoğurt ve meyveleri sevdi biraz
byzaozr nillouq çok meraklı bi çocuk ben bişey yerken o da ağzını falan açıyor uzanıyor almak istiyor ağzına götürmek istiyor yoğurdu çok seviyordu yiyordu bence ilk sebzelerle başladım ama sevmedi yoğurtla karıştırdım yine yemiyor şuan yoğurdu da yemiyor
nillouq byzaozr benim oğlum da öyle hiçbir sebzeyi sevmedi maalesef ama siz pes etmeyin denemeye devam edin sadece bi tadına da baksa ilk zamanlarda yeterli olacaktır sonra meyveye geçin daha çok sever sevdiği bir meyve olursa yoğurtla birlikte verin belki tekrar yoğurdu sever
nillouq byzaozr sevmesi için kendi yemesine izin verin dokunsun eline alsın hatta sizde yiyormuş gibi yapın ilk başta sonra kendi isteyince verin bu şekilde biraz daha yemesi kolay olabilir