Sevdege58 Kızlar 3,5 aylık oğlum var. Emziriyorum fakat arada mama veriyorum. Aptamil kullanıyordum çok hızlı kilo aldırıyor diye bebelac golda döndüm. Kullanan var mı. Olumlu olumsuz etki yapıyo mu 🥰🌸
Deletedmom781 Sevdege58 feemante guzel bi mamadir..bebelacta kilo aldirir icerigide temizdir gaz ve kabizlik soeunu yapmiyor ben memnundum
Hayatbazentatlidir Sevdege58 doğduğundan beri bir çok mama yi denedik fakat en son bebelac golda kaldık 2 aylıktan beri kullanıyoruz bir sorun yaşamadım ayına göre gelişimi güzel gidiyor gayet 😍
AlyaaDuru Sevdege58 bebelac kullanıyorum Bayadır + raporlu mama ama bizim kızın kilo alımı hep yavaş ilerliyor kuzenimde çocuklarına bebelac kullanıyor kilo alımı güzel olduğunu söylüyor😊
canimoglum53 Sevdege58 gercekten her bebekte her mama farkli etki yapiyor aptamil ve bebelac gold denedik denemez olaydim gazi olmayan ogluma bile gaz yapti kabiz oldu bidaha tobe ettim vallahi almam. Ve cok gec anladim mamadan dolayi oldugunu. Ben hipp combiotic kullaniyorum bize cok iyi geliyor. Bazisida hippi sevmiyor. Deneme yanilma malesef🙄
Sevdege58 AlyaaDuru ben de daha yeni açtım paketi. Bakalım çok kilo almasını istemiyorum açıkçası şişiyor bebekler. İnşallah iyi gelir🌸🥰
Hayatbazentatlidir Sevdege58 biz hipp denedik başta gaz yaptı aptalımda öyle sma da kabız yaptı bebelac sadesini aldım küstü bi bu iyi geldi daha çok şey denedik ama bundan fayda gördm ben 😊
Deletedmom781 Sevdege58 hayir bebelac gold fermante bi mama yani 😂 yani guzel bi mama gaz yaomaz kabizlik yaomaz
Naciyegormez Bebelac gold ar kullanıyorum en baştan beri nerdeyse hiç sütüm yoktu oğlum 3.200 doğdu şimdi iki aylık ve beş kilo. Gazınıda mamasnı yer yemez çıkarıyo günde iki yada üç kez rahat kaka yapıyo ben cok memnunum acıkcası ☺️
Dilbur Bi kaç mama denedik en iyisi bu oldu bize çok iyi geldi boş kilo yapmıyor gelişimi normal ilerliyor diğer mamalara göre farkı bu bence gaz kabızlık sorunu hiç yok zaten yani bizde olmadı inşallah size de iyi gelir 💐