annevebebegiii__ Kızlar buharlı temizleyicilere özeniyorum yani istiyorum daha çok mop olanlar hoşuma gidiyor sizce alayım mı almayayım mı çok lazım bir şey mi yoksa o kadar para vermeye değmez mi
katara annevebebegiii__ ben aldım sonra gittim anneme verdim Ocak dolap temizliğine iyi olur diye aldım ama her dolaba parkeye de iyi olmuyor zamanla renginde falan bir matlaşma oluyor özellikle yeni parke yeni dolaplarınız varsa asla riske atmayın. Bence şişirme yağ içinde de yüzse mutfağınız eviniz bir iki silmeye temizleniyor . Ben onun yerine hava temizleyici alsaynışım dedim . Bizim ihtiyacımız aslında daha çok hava temizleyiciymiş. Kendi ihtiyaçlarınıza göre öncelik verin gaza gelip almayın pişman oluyosunuz
oylederler annevebebegiii__ evet yaa hatta bu koltuk yıkama makineleri var ya bence onda da koltuk kokar yani o kadar su sıkıp kokmaması mümkün değil ne kadar çekse bile
TunaGoktug Ben de merak ediyorum ya . Özellikle şu karcher diye bir marka var . Kullanan varsa yazabilir mi . Ben de bugün düşünüyordum alsam nasıl olur her gün ev temizliyorum sanki buharla daha temiz olur . Koltukları falan da temizleyen vardı
annevebebegiii__ TunaGoktug annem aldı öyle bir şey kullanamadım diyor bende mop istiyorum o da kabartıyor dediler