sosyeticmavis Kızlar sabah Ella aldım 5 saat sonra midem bulandı kustum şimdi etkisi gitti mi diye çok korkuyorum
sosyeticmavis zirkka Ciddi misin ya ben boşuna mı aldım diye panik oldum baya ikinciyi alsam mı bilemedim
zirkka sosyeticmavis Yok yok 3 saatten sonra ilaç zaten emiliyor vücuduna hiç gerek yok bir daha almana
sosyeticmavis zirkka Benimki 5 saat olmuştu o zaman rahat mıyım? Emin miyiz ikinci doz gerekmediğine?
zirkka sosyeticmavis İlk defa kullanan herkes böyle panik oluyor normal bende ilk kullandığımda hem panik olmuştum hemde gerilmiştim halbuki acil durum hapı yani bu kadar şey etmemek lazımmış
zirkka sosyeticmavis Hayır gerek yok zaten fazla almak tavsiye edilmez hiç bir ilaçta öyle gereksiz yere ağrı kesici bile olsa
zirkka sosyeticmavis Ben ertesigun com’a giriyorum orada uzman cevapları çok net istersen kendin sor yada sorulmuş soruların cevaplarını oku ben bazen boşta kalınca sırf bilgilenmek için bile bakıyorum
zirkka sosyeticmavis Rica ederim panik yapma ilaçların hepsi için bile 5 saat iyi bir süre yani bişi olmaz