mbabygirlm 8 aylık kızımın vücudunda kırmızı kırmızı şeyler çıktı birden oldu. Ağız içinde de aft var ne meme emiyor ne de bir şey yiyor. Sağlık ocağına götürdük bir şey yok dedi 2 krem bir şurup yazdı gönderdi ne yapıcam kızlar başına gelen var mı
UykuPerisi_ mbabygirlm kuzum o afet bağışıklığı düştüğü için oluyor. Bir dönem ne çekmiştim. Bunu kimse bilmez neler kullanmadım ki:( maden suyu var ya hey beni o toparladı jet çıktığında içerim gerçekten toparlıyorum şükür
mbabygirlm barismom daha yeni çıktı. Kakası yeşil,salyası akıyor,vücudunda kırmızı şeyler var hiçbir şey yemiyor meme emmiyor doktor bir şey yok diyor eşim randevu al diyor kalsın böyle napıyım acı çeksin çocuk vallaha yoruldum artık
Nacafa mbabygirlm acı çeksin mi? Ya gidip tedavi olun. Her gün bir sürü post açıp tavsiye istiyorsunuz hiçbirini net uyguluyorsunuz ne de yazanlara cevap veriyorsunuz. Sizin amaç elinde telefonunla bu uygulamayı günlük olarak kullanmak bir şeylere çözüm bulma gayretiniz yok
barismom mbabygirlm yok canım geçmiyor genetik annesinden geçmiş kenarları kırmızı içi bembeyaz ağzının içinde olıyor canını sıkınca daha çok olıyor çare çözüm bulamadı aşırı fazla çıkınca gargara yapıyor sadece su bile içse canı acıyor zır yemek yiyor
mbabygirlm nhnanne hastaneye götürmeye kimse gönlü yok. Öyle sinirliyim ki her şey üst üste geliyor. 3 yaşında kızıma bütün ilgimi veriyorum ama yine yetmiyor
mbabygirlm Nacafa aynen amacım elime telefonu alıp bir sürü post açmak. İnsan ne yaşıyor bilşyor musunuz hayır. Yorum yapmayın allah aşkına ya