Aselduru88 Kızlar bu hafta serbest ama sağlıklı koyun dedi hoca sonra liste olacak ne koyablrm acaba daha maaş alıp alısveris de yapamadık
yavruaslanlar Aselduru88 cnm valla kreşten beri sorun yasadıgım tek konu ev yemeklerine corbaya duskun kızım ama diğer türlü popaca yemez tost yemez yediği tek sey nutella pankek ballı pankek kravusan bıkıyorum artk napcam diye 2. sınıfız düşün
aptallarsizii Aselduru88 bizim hala başlamadı 8 eylülde başlayacak ilkgün tost salatalık domates patates çerez meyve suyu bırakırım diye düşündüm sonraki gün küçük pizzalar pankek falan bi kaç tarif aldım sosyal medyadan mesela tiktoğa okul beslenmesi yazın çok fazla tarif var
annesionucoksevermis Tost, pankek, gözleme, sigara böreği, makarna, yoğurt, meyve, meyve suları, küçük süt, kek. Kahvaltılık peynir zeytin. Krep olabilir. Ekmek arası sandwic domates peynir marul gibi. Aklıma gelenler
annesionucoksevermis Aselduru88 olur bence neden olmasın. Yaprak sarma. Biber dolması vs. Evde kendinize hazırlarsanız beslenmeye de koyabilirsiniz.