MrvDemir Merhaba kızlar oğlum 10ay 5günlük. Yürüme isteği çok var koltuk altlarından tutup yere bastırdığım zaman hep parmak ucunda gidiyor balerin gibi yani aynı durumu yaşayan var mı ?
Farahzeynep MrvDemir yürüteç kullandınız mı? Yürüteç kullanan bebekler ayak ucunda yürüyor genellikle. Benim kızım da 11 ay 1 günlük yürüyor, hiç yürüteç kullanmadım ve tam basıyor ayağını, ayak ucunda yürümedi hiç
2minikannesi MrvDemir Benim oğlumda 11 ay 1 günlük ilk etapta parmak ucuna basıyordu şuan normal yürüyor☺️ ilerleyen zamanlarda kendiliğinden düzeliyor
[silindi] MrvDemir ilk zamanlar yürmekten çok tutunmaya ve dengede kalmaya odaklandıkları için parmak ucuna basma görülebiliyor zamanla düzelir
Yasemin-09 Benimki sol tam basıyor sağ parmak ucunda gidiyor kendini diriyor dengesini sağlıyor ama korkuyor adım atma elinden tutunca yürüyor
cerennaslann MrvDemir benim kızımda 11 aylık parmak ucu bizde de var😐Yürüme arkadaşı ve aktivite masası kullanıyoruz ama parmak ucunda duruyor adım atarkende o şekilde gidiyor.Doktorumuz tam yürümeye başladığında kendiliğinden düzelecek dedi