ipekaydin Ay artık kafayı yemek üzereyim 5 gün sonra 9 aylık olucak gündüz toplam 5 saat uyuyan çocuğum 2 gündür gündüz asla uyumuyor zorla uyutuyorum o da gün içinde toplasan 2 saat aşırı direniyor gece desen sürekli uyanıyor artık psikolojikmen bittim
onurmooms ipekaydin 9 aylık ve gunde 2 saat uyumasi normal. Ben 2 saat uyusa seviniyorum artik. Gece desen sürekli uyanmaya basladi. Giderek zorlasiyor
aslhn93_ ipekaydin bizde de aynı mümkün oldukça yormaya çalışıyorum gündüz tek uyku olunca akşam da iyice yorup karnının tam doyduğuna emin olup bir duş aldırıp uyutuyorum daha az uyanıyor
ipekaydin aslhn93_ ay çok huysuz ama uyku var direniyor uyumayınca da sürekli ağlama modunda napcağımı şaşırdım
bsgmz Benim oğlum da 1 hafta sonra 9 aylık olacak. Gece uyanmalarınız hep vardı ama bir haftadır o uyanmalardan sonra geri uyutamamaya başladık o yüzden çok zorlanıyorum. Kesintisiz uyumayı geçtim şöyle 4 saat aralıklarla bile uyansa çok iyi gelecek
hkahilal aslhn93_ kundak kesinlikle önerilmiyor dönen çocuğa kundak yapılmaz. Dönmeye başladıktan sonra kundak yapılması riskli hale gelir. Döner elleri kapalı olduğu için geri döndüremez kendini sakın ama sakın kundak yapmayın. 9 aylık bebeğe kundak yapılmaz.