47aydanur emzirdiğin için bilinçsizce diyet yapma hemen sütün etkilenir çok aç bırakma kendini. Sağlıklı beslen karbonhidrattan şekerden uzak dur akşam 7 den sonra bir şey yeme yemeklerin yanında bol yeşillik salata türü ye karnını onlarla doyur. Ben zamanında diyetisyen desteği aldım şu anda da ordan yola çıkarak yine diyetteyim. Kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği, 2 haşlanmış veya omlet yumurta, 1 dilim peynir kibrit kutusu büyüklüğünde, 5 zeytin sınırsız domates salatalık yeşillik yiyorum 1 çay fincanı da yeşil çay içerseniz misss. Diğer öğüne kadar araya 1 ara öğün koyun bu da 2 ceviz veya 10 fındık, 1 fincan yeşil çay şeklinde olabilir. Veya 2 dilim kepek ekmeği arası domates peynir den tost yapıp 1 bardak ayran içebilirsiniz. Veya 1 çay bardağı kefir, 2-3 hurma. Veya bir kase sütlü tatlı yiyebilirsiniz. Bunlar listemdeki ara öğün seçenekleriydi. Ana öğünlerde de haşlanmış et, sebze yemekleri, çorba tercih edebilirsiniz zeytinyağlı yapmaya özen gösterin yanında bol salata ve mümkünse ev yapımı yoğurt yemeyi unutmayın. Sabahları uyanınca da 1 su bardağı limonlu ılık su 😂 ay yazarken yoruldum ama bu şekilde olmalı aç kalmayın kesinlikle 🥰 eğer erken kalkıyorsanız saatleri 09:00 kahvaltı 12:00 ara öğün 14:00 öğle yemeği 16:00 ara öğün 18:00 akşam yemeği gibi ayarlayabilirisiniz