Poyrazinorhaninannesi33 Kızlar appstoreden paralı veya parasız bir program var mı silinen resimleri tekrar yüklemek için
sarikavun Poyrazinorhaninannesi33 iphone da silinenler klasoru car zaten fotograf albumlerinin orda. 1 ay daha kaliyo orda eger ordan sa silinmediyse silinenler ordan kurtarilabilir
Poyrazinorhaninannesi33 gizememre yani öyle blrsey yok değil mi bende öyle tahmin ediyorım ama bir arkadaşım için çok çok önemli bu o yüzden sordum canım belki bilen biri çıkar
gizememre Poyrazinorhaninannesi33 valla yedekleme falan yapmıyor mu acaba telefonu onun haricinde bu tarz bir uygulama bilmiyorum
Poyrazinorhaninannesi33 gizememre hiç bilmiyorum canım eşinden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum . Sanırım silinen resimler var ondan şüpheleniyor.
Poyrazinorhaninannesi33 sarikavun Heryerden silinmiş canım resimler o yüzden acaba bir program felan var mı diye merak ettik silinenleri geri yüklemek için
sarikavun Poyrazinorhaninannesi33 icloud yedeklemesi haric geri fetiremezsin eger yedekleme yapildiysa hespta vardir. Tabi ordan da silinmis olabilir. Baska turlu bi kurtarma bilmiyorum aaglam hackerlik gerektirir dahabustu
yavrukurt_ Poyrazinorhaninannesi33 iCloud şifreniz varsa yedekleme de yaptıysanız zaten vir bilgisayar yardımıyla resimler geri gelir