demir2606 1 yaş bebeği anneler bebeklerinizin kaç cümlesi var dişi çıkmayan var mı? Gelişimleri nasıl
Rabiiul demir2606 haftaya 14 aylık , 9 aylıktan beri 8 diş geçen hafta patlattı 9.5 diş oldu Anne baba dede anneanne mama meme haya ( hala ) tete ( teyze ) uuuuuu ( köpek ) kkkk ( kedi ) menim ( benim ) gıdıgıdı , dıgıdık dıgıdık
demir2606 ecempeker ağzının içidne kendi kendilerine konuşuyorlar demi ama anlamlı gihiçbir şey yok🤣bizde hiç diş yok
Rabiiul demir2606 bol bol konuşun basit kelimeleri öğretin tekrar edin aynı kelimeleri mesela kedi gördükçe kedi pisi pisi gibi zamanla alışıyor kuş görünce de ses çıkarıyor cikcik gibi tam diyemiyor ama
ecempeker demir2606 valla mama baba anne dede nenene var dkckdk gel gel demeye çalışıyor alkış baybay var yürüme var
sayfer 13 aylık 9 dişimiz var kelime olarak ta baba, çiş, gel, kim o bu kelimelerimiz var. Anne dedirtmek için uğraşıyorum 🥲
Rabiiul sayfer kızımın 2. Kelimesi anne oldu ilki dedeydi , kucağımda kızıma dokunup ismini kendime dokunup anne diyordum sonra kendine dokunup adaa ( Asya ) bana dokunup anne demeye başladı öyle alıştı şimdi peşimde bozuk radyo gibi anne diyor 😆😆 bazen de annemmmm diyor 😆
haticekasikci demir2606 1 yaş 1 günlük kızım 4 dişi var beşinci dişi patlamak üzere baba, anne, dede, mama, meme, anneanne ( o ananne şeklinde söylüyor ama babannesine:) ), hala (lala) gibi kelimeleri var şimdilik