oguz13 tombikinannesi veriliyor sabah ilk uyanan plaj havlusunu alıp şezlonga koysun şezlong tutsun saat 9dan sonra boş şezlong kalmıyor 😂😂 bu taktiği kullanın rahat edin 😂
smnbr tombikinannesi Veriliyor ama ben onu üstüne oturmalık olarak kullanıyorum Kendim kurulanmaya ayrı havlu götürüyorum
yavruaslanlar tombikinannesi evet verdiler cnm kirli temiz yeri var zaten havuzdan snra atıyorsun direk odaya gitmeden
tombikinannesi oguz13 kocamda ne uyanır yaaaa 😂 ben çocukla yapabilirmiyim bilmiyorum 😂 nerden alıyoruz havluları peki
smnbr tombikinannesi Yani herkesin sıkça kullandığı, yerlerde sürünen havluları ben şahsen kullanmam Her yere ayrı havlumu götürürüm
myavocado tombikinannesi Veriliyor ama ben onları şezlonga seriyorum, kendim incecik peştamel gibi havlular oluyor ya onlardan götürüyorum, hem çabuk kuruyor hem çantada yer kaplama ve ağırlık yapmıyor, pratik oluyor.
tombikinannesi smnbr çarşaflarda yıkanıyor onlarda yıkanıyor sonuçta ayrı çarşafta götürmek lazım ona bakarsanız ay böyle düşününce midem kalktı ama 😁
smnbr tombikinannesi Yastık kılıfı da götürürüm mutlaka Bi ara çarşaf da götürüyodum ama artık sığdıramıyorum. Bebeğime çarşaf mutlaka götürürüm Ben iş gereği de zaman zaman otellerde kaldığım için biraz daha dikkatli davranırdım
bsra_akkaya smnbr en iyisini yapıyorsunuz, otelde çalışan biri olarak havlu ve çarşafların yeterince temizlenmediğini biliyorum. Bende havlularımı çarşaflarımı götürüryorum