hazili Kizlar bebegimin 16.ayi bitti aslinda biz tek uykuya gecmistik ama son 1 ayda yine 2 uykuya donduk aksamlari 9:30 gibi uyuyor sabah 8:30 gibi uyaniyor ama aradan 1 saat gecmeden uyumak icin yine agliyor genelde yarim saat salliyorim 12ye kadar yine uyuyor uyaniyor 4 gini yine uyumaj istiyor 5de kalkiyor aksam sa dedigim gibi 9:30 bazen 10 gini yine uyuyor yani uykuyu cok seven bi cocuk ama ayina gore fazla mi uyuyor sizce bi doktira gostetmeli miyim acaba vitaminlerinde bi eksiklik mi var?
Pamukhanim_ hazili eğer gece uykusunu etkilemiyorsa bence ne güzel uyuması değerlerde de sıkıntı yoksa uykuyu seviyor demekki benim kızım 11 aylık oda aynı bazen 3 uyku yapıyor bazen gündüz 5 saat uyuduğu olur. Gece uykusunu etkilemiyor o yüzden de sorun etmiyorum. Uyanıklık süresi 2 buçuk saati geçmez uyumak ister hemen
myybabyy Bana çok gelmedi. Yani varıpta tüm gün kafasını kaldırmadan yatsa evet bi sorun var derim ama, uykuyu seven bir çocuk demekki. Ne güzel
hazili myybabyy ne bileyim burada postlarda goruyorum hepsi tek uykuya dusmus vs bi sorguladim tesekkur ederim
nura97 Fazla degil bence toplam 2-2.5 saat uyuyor anladigim kadariyla. Bazilar bu uykuyu bir kerete tam yapiyor bazilari da parca parca. Bizimki 6 aylik deli gibi uykusu geliyor yatiriyorum 30dk full enerji uyaniyor ☹️
myybabyy nura97 benimki 😂 6 ay 6 günlük günde 3 uyku istiyor hepsi 30 ar dakika. Uyutmayayım uzun uyusun diyorum, dayanamıyor. Öyle bi uykusu geliyor ki yatağa koyar koymaz güp gidiyor, heh diyorum 1 saat uyur bu yok 30 dk da kslkıyor
nura97 myybabyy yalniz olmadigima mi sevineyim sizin adiniza mi uzuleyin bilemedim 😂 harbi ne var su 30dk da anlamiyorum. Bir ara uyurdu 1.5 saat falan . Ama yok yok 1 haftadir boyle
myybabyy nura97 ben doktorumuza sordum gece uykuları güzelse gündüz uykularına karışmıyoruz dedi. Bide son bir haftadır falan uyanıkta olsa yanımda gezdirerek yapacağım şeyi yapıyorum. O yğzden kısa uyusada dert etmiyorum