bal203 Kızlar Instagram da manevi duru görü bakımı diye bir sayfa var bi çeşit ilim diyorlar bende resim attım baktı dedim asla geçmiyor içimde bir sıkıntı var nefes aldırmıyor evliligimde sorunlarim var sürekli vesvese ağlama krizi diye baktı geçmeyen ağır nazar var sizde dedi
Dmt-01 bal203 bana söyleseniz bende nazar var derdim:)inanmıyorum öyle şeylere ya sorunu nasıl çözebilrmişsiniz bari onu söyledimi önemli olan tedavi sonuçta
_Hera bal203 inanmayın para tuzağı. Bol bol dua edin. Süreler okuyun. İçiniz ferahliga kavuşur inşallah
eymenku bal203 evet nazar dinimizde haktır vardır nazar için yapılabilecek bazı ritüeller de vardır ama sizin fotoğrafınızı bile görmeden siz bana bunları anlatsanız ben de derdim size nazar var diye yani inşallah böyle bir şey için para falan vermemişsinizdir biraz dine yönelip kur’an’dır namazdır evde yüksek sesle bakara suresi okumak veya dinleyerek öyle şeylerden yavaş yavaş kurtulabilirsiniz
Dmt-01 bal203 yani öyle şeylere inanmam asla ama nazar olduğunu düşünüyorsanız ki nazara inanırm bence evde dua açın yüksek sesle evin için okunsun emin olun raahtlarsınız
Dmt-01 bal203 enerjiniz sıfırsa kan değerlerinize baktırdınızmı hiç?demir eksikliği,d vitamini eksikliği,b12 eksikliği halsizlik yapar tiroid problemi varsa o da yapar.magnezyum takviyesi alın mesela
bal203 Dmt-01 bı kaç gund baktircam bu duru görü yapan kişi tiroidlerinizde sıkıntı görünüyor demişti kilo problemim var çok yemedigim halde veremiyorum sisiyorjm