zeynililay Arkadaşlar 1 aylık bebekleriniz de durum nasıl? Benimki gün içinde ya uyuyor ya kucakta. Yani nasıl vakit geçiriyorsuniz? Biz mi böyleyiz bir tek diye düşünüyorum. Mesala söyle emzik ağzında etrafa baksın, arada ben müdahale etmeden yatsın istiyorum ama yok. Ya Ana kucağında sallamam yada kucakta gezdirmem gerekiyor yoksa hiç durmuyor ağlıyor. Sizde durumlar nasıl bu süreç normal mi
biyb zeynililay benim bebeğimde 55 günlük aynı şekilde normal durması yok ya huzursu ağlıyo yada uyuyo ama normalmiş hatta kendim kucakda uyumaya memede uyumaya alışmasın diye dikkat etmeme rağmen bir anda kucak delisi oldu bıraktığımız an başlıyor ağlamaya
anneyimmmben zeynililay çok normal 🥲 ah zaman hepimiz öyleydik emin ol şimdi büyüdüler de unuttuk🥲 öncelikle gazı vardır bir sıkıntısı vardır o yüzden durmuyordur. 1 aylık bebek bol temas ister sık sık emzirin 2 saati geçmesin. Zaten bir zamandan sonra gazı bitince oyalanmaya başlıyor şusn gayet normal
zeynililay Nasıl oluyor anlamis değilim, millet diyor emzir at alıştırma, bize niye gelmiyor bu emzir at çocukları bilmm 😬😅 Bu durum devam eder diye tedirginim bende, ne yapıcaz bilmiyorum
zeynililay Tabiki geçici süreçler lakin insan ne yapacağını şaşırıyor, birde hemen alıştıkları için kucağa almadan oyalamak istiyorum ama yok nafile 😬