Minnak_mavis Kızlar bebeğim 50 günlük her gün belirli bi saatten sonra krize girer gibi ağlıyor , gaz sancısı var ayaklar hep kıvrık şekilde zaten ne yapsam ne versem bilmiyorum gaz damlası kullanıyorum var mı fikirleriniz nolur söyleyin bana
sule45 Minnak_mavis bizimde aynıydı 4. Aydan sesleniyorum azalıyor gerçekten ama ben damladan daha çok masajlarla rahat ettim ne zaman damla kullansak çocuk ıkınmaktan morarıp gidiyordu bir duş aldırıp yarım saat belkide masaj yaptım seni çok iyi anlıyorum ağlamalar krizler kolikte olabilir her türlü şeyi denedik ama masaj kadar etkili olmadı geçiyor hepsi ne desem boş tabi şuan sana çok zor geliyordur bana sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu
aysed12 Benimde bebeğim cok gazli bi bebek nurse colex gaz surubunu kullanıyorum doktora sorup kullanabilirsiniz daha etkili damlalara göre. Ve karnina bebek yagiyla masaj, ve ayaklarını sıcak tutun ve tavi ki de sabır🫠🫶
Minnak_mavis aysed12 havalar çok sıcak ya çıtçıtlı zıbınla duruyor ondan mı bilemiyorum ki çok haklısnız bir an evvel geçse şu sancılı dönemler 🥹
Liya120122 Benim bebeğimde çok gazlıydı hatta bir kere gaz sancısından nöbet geçirir gibi olmuştu hastanede yatmışlığımız bile var doktorumuz kaleidon probiyotik önermişti çok şükür düzeldi.
Minnak_mavis sule45 off gerçekten öyle hep uyusun istiyorum çünkü uyanınca kıvranıyor yavrum .masaj derken farklı bi tekniği var mı yoksa ben de yapıyorum karnına masaj
sule45 Minnak_mavis yok yputube da o love you masajı var onu yapıyorum ben ağlayacak uyanmasın diye dua ediyordum bir ara biberon çekemiyorduk ağlayacak diye bir de mama ile beslenen bir bebek biberon mu gaz yapıyor mama mı bilemedik kafayı yiyecektim şuan düzeldi ama kendi kendine bile çıkarıyor