tkut Devlet Hastanesinde ben aldıran var mı ? Öncelikli olarak nereden randevu almalıyız . Cildiye mi plastik cerrahindan mi
Masalbebee tkut önce cildiyeden hangi benler alınacaksa kötü huylumu iyi huylumu zararı varmı ona bakılıyor sonra plastik cerrahına randevu alın gün veriyor
aslhnkrts tkut ben genel cerrahiye almıştım o plastik cereahşye yolladı doktor hemen aldı poliklinikte ama benim ben küçüktü
babacioglanannasi tkut amcam benini aldırdıktan sonra kanser oldu vefat etti benlere dokunmayın lütfen
Esen3536 tkut dermatolojiye gitmistim plastik cerrahiye yonlendirdi orda bakildi gun verildi 2 ay sonraya gectigimiz mart ayinda sirtimda ve boynumdan alindi tek seferde 2 tane aliniyomus sirtimdaki buyuktu iz kaldi
babacioglanannasi tkut sağolun evet benini aldırdıktan sonra enfeksiyon kapmış aldırdığı yeri enfeksiyon kansere dönmüş maalesef kemoterapi işe yaramadı Diyarbakır’dan kalkıp Ankara’ya götürdüler orda birkaç tedavi onlarda işe yaramadı Allah rahmet eylesin en sevdiğim temiz kalpli amcam oydu
gizosgamzismom tkut Hastaneden alacağınıza bı şey var teyzemin burnunda kocaman top gibi beni vardı bı ilaç sürdü 4 güne düştü o ben annem de kullandı annemin de burnunda vardı benim de et benim vardı sürdük 3 4 güne düştü valla
tkut gizosgamzismom hangi ben i düşürdü acaba siyah ben mi benim aldırmak istediğim siyah ben büyük rahatsız ediyor
LinaElzem tkut ben direk plastik cerrahiye gitmiştim baktı gel hemen alalım dedi 2 tane vardı yüzümde. Odada direk sedyede 10 dakikada aldı dikiş attı 10 gün sonra dikişi aldırdım. 10 sene geçti şükür bir problem olmadı.
tkut LinaElzem bende direkt plastik cerrahına gidecegim bakalım zaten cildiyeye randevu bulmak çok zor şansımı deneyim
mdannesi Ben daha yeni aldırdım 2 hafta olucak,genel cerrahi aldı,yuzumde vardı,5 tane dikiş atîldı,8.gün dikişler aldındı,şuan kapandı gibi bisey cok iyi
evin34 mdannesi uyusturna işini nasıl yaptı ağrı acı yaşadınız mı benım de yüzüm de 5 tane var korkuyorum 😦